About

liljero-retreat-0125.JPG

The Full Story

"You know the effort it took to draw the bow, to breathe correctly, to concentrate on the target, to be clear about your intention, to maintain elegance and posture, to respect the target, but you need to understand too that nothing in this world stays with us for very long: at a given moment, your hand will have to open and allow your intention to follow its destiny".

 

- Paulo Coelho, The Archer

matilda.jpeg

OM MATILDA

För mig har alltid berättandet stått i centrum. Som barn skrev jag sagor, gjorde dokumentärfilmer och förvandlade min släkt till olika karaktärer som gav sig ut på olika upptåg. Jag klädde ut min lillebror till prinsessa och jag var den eviga regissören i skolan så fort tillfälle gavs att skapa film.

 

Idag skriver jag poesi när jag är kär och jag berättar om er bröllopsdag som om det vore min egen. Jag fotograferar er familj genom skratt, gråt och spilld saft och jag vill berätta om din affärsidé till världen så att fler förstår hur viktig den är.

 

Sedan början av 2022 har jag boat in mig i min hemstad Norrköping och har hittat hem på DoSpace där jag finns flera dagar i veckan. Eftersom jag har bott och arbetat många år i Stockholm och Gävle befinner jag mig även där med jämna mellanrum. 

Jag reser dit mitt hjärta talar till mig och vill du att jag lyssnar på din berättelse finns jag bara ett knapptryck bort.


 

MATILDA.png
IMG_5156_edited.jpg

Skyddsänglar

till minne av Farmor och Morfar
1929-2020/2021

Tack för alla fotografier som ni skapade under era liv.

Tack för ert brinnande intresse i att dokumentera vardagen, det enkla och det viktiga.

Tack för er oändliga omtanke till andra människor och er familj.

Tack för att ni gett mig möjligheten och kraften att våga tro på mina drömmar och min skaparglädje, och en livslång vetskap i hur viktigt fotografiet är.

IMG_2946_edited.jpg
IMG_1701.heic
IMG_8295.jpg