LONG STORY SHORT

Min morfar trodde alltid att jag skulle bli författare. Någonstans fick han väl ändå rätt.

 

Mellan åren 2008-2018 dokumenterade jag över 200 bröllop. Med hjälp av mina kameror och min oaptitliga nyfikenhet på människor och deras historia fick jag möjlighet att skapa sagan om en bröllopsdag och stanna tiden för en stund.

 

Under de senaste åren har jag och mina kameror gått igenom skilsmässa, en hel del terapi och lyckats bygga en ny relation med varandra. Ibland måste kärleken försvinna för att den ska kunna återuppstå i det format det alltid var menat.

matildasoderstrom.jpeg

Idag brinner jag för att skapa rörlig bild i alla dess former. Just nu bygger jag upp en portfolio och nätverk inom video som alltid legat nära mitt hjärta.

 

Att dokumentera kärlek är mitt life mission. Det har aldrig varit tydligare för mig. Som med allt annat vi gör här i livet ska det göras med genuinitet och glädje. Därför väljer jag med omsorg vilka uppdrag jag tar mig an för att kunna ge er den kärlek och investering er historia förtjänar.

 

Idag är det inte längre enbart bröllop jag tar mig an utan även andra spännande uppdrag - kontakta mig oavsett vilken typ av kreativt projekt du har behov av material till.

FRAMTIDEN