top of page
sanddyner i Namibias öken

"You know the effort it took to draw the bow, to breathe correctly, to concentrate on the target, to be clear about your intention, to maintain elegance and posture, to respect the target, but you need to understand too that nothing in this world stays with us for very long: at a given moment, your hand will have to open and allow your intention to follow its destiny".

 

- Paulo Coelho, The Archer

en leende fotograf i Portugal

mitt manifest.

För mig har alltid berättandet stått i centrum. Som barn skrev jag sagor, gjorde dokumentärfilmer och förvandlade min släkt till olika karaktärer som gav sig ut på olika upptåg. Jag klädde ut min lillebror till prinsessa och jag var den eviga regissören i skolan så fort tillfälle gavs att skapa film.

 

Idag skriver jag poesi när jag är kär och jag berättar om er bröllopsdag som om det vore min egen. Jag fotograferar er familj genom skratt, gråt och spilld saft och jag vill berätta om din affärsidé till världen så att fler förstår hur viktig den är.. 

Jag reser dit mitt hjärta talar till mig och vill du att jag lyssnar på din berättelse finns jag bara ett knapptryck bort.


 

en fotograf i vinterlandskap
en äldre kvinna som klappar en yngre kvinna på kinden

Skyddsänglar

till minne av Farmor och Morfar
1929-2020/2021

Tack för alla fotografier som ni skapade under era liv.

Tack för ert brinnande intresse i att dokumentera vardagen, det enkla och det viktiga.

Tack för er oändliga omtanke till andra människor och er familj.

Tack för att ni gett mig möjligheten och kraften att våga tro på mina drömmar och min skaparglädje, och en livslång vetskap i hur viktigt fotografiet är.

en äldre man och en yngre kvinna
en äldre kvinna som håller ett barn i handen på en sommaräng
en äldre man som sitter på en bänk med ett barn som håller i en kamera
bottom of page