top of page

"Klipp dig och skaffa dig ett jobb".

Det är snart 15 år sedan jag började drömma om att kalla mig fotograf. 

Jag fick aldrig gå på intervju på de coola skolorna så jag tog mig själv i handen, gick till de coola killarna på banken och fick hembesök av snälla damer från skatteverket (händer det ens!?) som såg till att jag kunde börja kalla mig fotograf ändå. Resten såg universum till att lösa bakom kulisserna.

en tjej med dreadlocks och tandställning som ler in i kameran
F91976BE-8C68-44C9-8217-5757F21234E5.jpeg

LONG STORY SHORT.

Min resa startade 2008 med flytt till Stockholm, assistentjobb åt en etablerad porträttfotograf och frilansande för en fotostudio. Min nyfikenhet har sen dess tagit mig till många hörn av vår vackra jord med många vackra möten. Bröllop har alltid varit kärnan i min verksamhet och det har inte varit en enda sommar sedan 2008 utan ett. Numera är bostadsfoto även en central del av min vardag och tack vare Husfoto förevigar jag hem runtom Östergötland. Jag bor just nu både i min hemstad Norrköping och med min lilla familj Max och hunden Pixel i Linköping och du hittar mig oftast i skogen med en kopp kaffe eller på Dospace med mitt community.

När jag inte fotar eller filmar har jag även spenderat min tid åt socialt arbete och är diplomerad relationscoach inom psykosyntes. Våra relationer och kärlek är det som driver mig i allt jag gör oavsett om jag dokumenterar eller möter dig utan kameran.

Se mer av mitt arbete tillsammans med min kollega Björn och boka tid för coaching på Våra Relationer. 

 

Jag älskar att fortsätta växa som person, se andra växa och stå i vår fulla kraft.

Jag älskar också livet som frilansfotograf och har hittat min tribe som gör mitt arbete lite mindre ensamt. Du kan se mer av dem här nedanför:

MEET THE TEAM

bottom of page