top of page

"Klipp dig och skaffa dig ett jobb".

Det är snart 15 år sedan jag började drömma om att kalla mig fotograf. 

Jag fick aldrig gå på intervju på de coola skolorna så jag tog mig själv i handen, gick till de coola killarna på banken och fick hembesök av snälla damer från skatteverket (händer det ens!?) som såg till att jag kunde börja kalla mig fotograf ändå. Resten såg universum till att lösa bakom kulisserna.

en tjej med dreadlocks och tandställning som ler in i kameran

LONG STORY SHORT.

Min resa startade 2008 med flytt till Stockholm, assistentjobb åt en etablerad porträttfotograf och frilansande för en fotostudio. Min nyfikenhet har sen dess tagit mig till många hörn av vår vackra jord med många vackra möten. Bröllop har alltid varit kärnan i min verksamhet och det har inte varit en enda sommar sedan 2008 utan ett. Numera är bröllop utomlands också en central del av min verksamhet och du hittar mig ofta i Italien tidig sommar och höst. Jag är en flyttfågel som älskar frihet och att utforska men har mitt basecamp i Norrköping- min hemstad. Numera jobbar jag heltid som fotograf och har utökat min verksamhet med video och att skapa innehåll för en rad olika företag och organisationer.

När jag inte fotar eller filmar bröllop har jag även spenderat min tid åt socialt arbete och är även diplomerad relationscoach inom psykosyntes. Våra relationer och kärlek är det som driver mig i allt jag gör oavsett om jag dokumenterar eller möter dig utan kameran.

 

Jag älskar att fortsätta växa som person, se andra växa och stå i vår fulla kraft.

Jag älskar också livet som frilansfotograf och har hittat min tribe som gör mitt arbete lite mindre ensamt. Du kan se mer av dem här nedanför:

MEET THE TEAM

bottom of page